serveis a particulars

ADMINISTRACIÓ DE COMUNITATS - CERTIFICAT DIGITAL - LLOGUER D'HABITATGE

Un gestor és el teu millor aliat

A Gestoria eVàlua apostem per oferir un servei integral per als nostres clients, sigui quina sigui la teva necessitat. En aquest sentit, per a aquells particulars que necessiteu acudir a un professional com un Gestor Administratiu en el vostre dia a dia tenim a la vostra disposició diversos serveis que poden ser-vos de gran utilitat:

Administració de comunitats

Si t’ha tocat ser president de la teva comunitat de propietaris i tens dubtes sobre com presentar els comptes de la teva comunitat, elaborar les actes o desconeixes quin és el procediment a seguir per convocar la propera junta de propietaris, des del nostre despatx t’oferim tots els serveis per gestionar junts la comunitat de veïns de manera més ràpida, senzilla i amb menys complicacions.

Contacta'ns



    contrato nueva casa con llaves
    seguridad virtual

    Emissió del certificat digital

    Des del nostre despatx estem constituïts com a punt emissor de certificats digitals. Aquesta eina en format arxiu digital permet accedir a qualsevol organisme per identificar-vos o signar documents, accedir a les diferents carpetes i seus electròniques de les administracions públiques per consultar des de notificacions fins a multes i així evitar que arribin tard al vostre domicili. També permet accedir a les seus electròniques de Seguretat Social i Hisenda, per la qual cosa també podeu veure les vostres dades sobre la declaració de la renda o revisar si esteu al corrent de pagament de les vostres obligacions davant d’aquests òrgans.

    Disposar en l’actualitat certificat digital és tot avantatges: permet l’accés a qualsevol usuari de manera ràpida, còmoda i senzilla des de casa vostra, i mai oblidant la vostra seguretat a la xarxa, ja que els certificats digitals sempre són prèviament validats mitjançant les vostres dades del DNI o NIE.

    Contacta'ns



      Lloguer d'habitatge

      Si ets propietari d’un pis i desitges llogar-lo, des de Gestoria eVàlua estem a la teva disposició per treballar junts en el camí de llogar la teva propietat amb les màximes garanties possibles i evitant així problemàtiques futures. En aquest sentit tenim les eines necessàries per confeccionar contractes de lloguer, contractar una assegurança per a la teva llar per ajustar-ho a la nova situació del teu immoble o acordar juntament amb el nou resident de la propietat les circumstàncies en què es desenvoluparà el lloguer.

      Si, per altra banda, ets l’inquilí d’un pis de lloguer i tens dubtes sobre si s’està desenvolupant tot d’acord amb el que recull el contracte o bé desitges finalitzar la relació contractual amb el propietari, també oferim assessorament per conèixer quina circumstància s’adequa més a la teva situació actual.

      Contacta'ns



        llaves de una nueva casa

        Tens algún dubte? Necessites més informació? Contacta'ns!



          logo gestoria evalua

          VALLIRANA

          Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU. Els punts de vista i opinions expressats són únicament de l’autor i no reflecteixen necessàriament els de la Unió Europea o la Comissió Europea. Ni la Unió Europea ni la Comissió Europea poden ser-ne considerades responsables.

          logo financiado por la unión europea
          logo plan de resistencia, transformación y resiliencia

          © gestoria evalua. tots els drets reservats. DISSENYAT PER CABRA.DESIGN